Ketvirtadienio pavakarę VSAT Vilniaus pasienio rinktinės Vilniaus oro uosto užkardos pasienio kontrolės punkte dirbę pareigūnai dėl agresyvaus elgesio sulaikė moterį, turėjusią skristi į Hurgadą Egipte.

Pasieniečiams tikrinant keleivių dokumentus, oro uosto tarnybų pareigūnai atvedė moterį su dukra.

Dėl nepilnametės besibaigiančio galioti paso, į Egiptą atsisakė vykti ir jos motina. Pasieniečiams paprašius pateikti pasą, moteris tą daryti atsisakė. Ji VSAT pareigūną įžeidinėjo necenzūriniais žodžiais, nevykdė teisėtų jo reikalavimų, ėmė draskytis ir kandžiotis. Nuo agresyvios keleivės nukentėjusiam pasieniečiui net prireikė medikų pagalbos.

Neadekvačiai besielgiančią moterį VSAT pareigūnai sulaikė. Ją tramdant teko panaudoti antrankius. Moteris ir paauglė buvo nuvesto į pasieniečių tarnybines patalpas. Paaiškėjo, jog tai 41-erių jonavietė ir 14-metė jos dukra.

Vėliau sulaikytąją pasieniečiai perdavė į oro uostą atvykusiems policijos pareigūnams. Jie moteriai nustatė 0,7 promilių girtumą.

Nepilnametė perduota Vaiko teisių apsaugos ir Įvaikinimo tarnybos darbuotojams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)