Taip pat pagrobtas D. Žiogeliui, kaip Tarybos nariui, skirtas nešiojamas kompiuteris.

Seife buvo du medžiokliniai šautuvai, šiek tiek pinigų ir juvelyrinių dirbinių. D. Žiogelis kalbėjo, kad jam ypač brangūs ginklai.

„Vienas šautuvas yra mano krikštatėvio, kuris ir išmokė medžioti, dovana. Jam pažadėjau šautuvą išsaugoti. Neišsaugojau...“ - „Anykštai“ sakė D. Žiogelis. Antrasis šautuvas, pagamintas 1930 metais, brangus ir kaip materialinis turtas.

Šiek tiek pavažiavę nusikaltėliai seifą atvėrė. Už 3 km nuo D. Žiogelio namų rastas tuščias išardytas seifas, išmesti jame buvę politiko dokumentai.

D. Žiogelio namas, kuriame jis gyvena tik keletą metų, apvogtas jau antrą kartą. Namą saugojo kito Tarybos nario Raimundo Razmislavičiaus firma UAB „Šerifai“. Signalizacija buvo įjungta. Tačiau D. Žiogelis „Šerifų“ nekaltina.

Iki Desiukiškių iš Anykščių 25 km, o nusikaltėliai politiko namuose („Šerifų“ duomenimis) praleido vos 4 minutes.

Manoma, kad tie patys asmenys antradienį apvogė ar bandė apvogti iš viso tris namus. Prieš D. Žiogelio namą jie neva pasidarbavę Troškūnų seniūnijoje, o apvogę politiką jie neva išvažiavo į dar vieną vietą, kur buvo sučiupti policijos pareigūnų.

Anykščių policijos viršininko pavaduotoja Aušra Staškevičienė „Anykštai" patvirtino, kad sulaikyti du asmenys, įtariami apvogę D. Žiogelį. Pareigūnė neneigė, kad nusikaltėliai šiandien padarė ne vieną nusikaltimą.