Policijos pareigūnai informuoja, kad rugpjūčio 17 d., 20.50 val., Mažeikių r., kelio Mažeikiai-Laižuva 7,11 km, blaivi 57 metų automobilio „Toyota Yaris“ vairuotoja (gyv. Mažeikių r.), užvažiavusi ant pabirusių grūdų, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė.

Ugniagesių gelbėtojų duomenimis, iš karto po avarijos jie gavo pranešimą, kad apvirtusiame automobilyje prispaustas žmogus. Jiems atskubėjus paaiškėjo, kad moteris neprispausta, tačiau sužalota. Ugniagesiai moteriai uždėję kaklo įtvarą ir stuburo stabilizavimo lentą bei ištraukė ją iš automobilio per bagažinę. Vairuotoja buvo perduota medikams.

Eismo įvykio metu apgadinta transporto priemonė, vairuotojai diagnozuotas dešiniojo peties išnirimas, galvos sumušimas, paguldyta į chirurginį skyrių.

Sunkiasvorės transporto priemonės vairuotojas, kuris sudarė kliūtį (atsidarius priekabos galiniam bortui, ant važiuojamosios kelio dalies pradėjo birti grūdai) nustatytas, jo atžvilgiu pradėta administracinė teisena pagal LR ATPK 145 str.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)