Kaip paaiškėjo, konfliktas tarp virėjo ir direktoriaus kilo dėl alkoholio. Kiną supykdė vadovo draudimas gerti alkoholį darbo metu.

Spalio pabaigoje restorano virtuvėje kilęs žodinis konfliktas taip įsismarkavo, kad abiejų vyrų grumtynės persikėlė į restorano lankytojų salę ir į lauką.

Darbuotojas vadovą daužė ne tik kumščiais, bet ir mobiliuoju telefonu. O po to jo rankas sužalojo virtuviniu peiliu. Kinas liovėsi siautėjęs tik papurškus ašarinių dujų. Jo elgesys išgąsdino ir restorano lankytojus.

X. F. konflikto metu buvo toks apsvaigęs, kad net pats neprisiminė, kaip tąkart viskas įvyko. Jis teigė, kad peiliu norėjo tik pagąsdinti, bet ne sužaloti, kad restorano vadovas yra jo giminaitis.

Kaltinamasis savo kaltę pripažino, gailėjosi, tačiau jo padėtį sunkino tai, kad įvykio metu vyras buvo neblaivus.

Lietuvoje nuolatinės gyvenamosios vietos neturinčiam ir darbo netekusiam kinui teks pabuvoti areštinėje.

Nuosprendis per 20 dienų gali būti skundžiamas Kauno apygardos teismui, apeliacinį skundą paduodant per Alytaus rajono apylinkės teismą.

Restoranas šiuo metu neveikia. Kaip pasakojo patalpų savininkas, kol kas ten nėra kam dirbti. Restorano vadovas pirmiausia turi išsigydyti ranką.

Jeigu Kinijos piliečiui pavyks rasti naują darbuotoją, tikėtina, kad restorano veikla bus atnaujinta. Tačiau patalpų savininkas neatmetė galimybės, kad miesto centre esančiose patalpose galėtų įsikurti ir kiti žmonės.