Kaip rašoma pranešime spaudai, KPMG yra viena pirmųjų iš „didžiojo ketverto“ įmonių priėmusi sprendimą pasitraukti iš Rusijos bei Baltarusijos dėl invazijos į Ukrainą. Šiose įmonėse, kurios KPMG tinkle veikia narystės pagrindu, dirba daugiau nei puspenkto tūkstančio darbuotojų.

„Manome, kad kartu su kitais tarptautiniais verslais turime atsakomybę imtis veiksmų dėl Rusijos valdžios karinių veiksmų Ukrainoje. Dėl šios priežasties, mūsų įmonės narės Rusijoje ir Baltarusijoje paliks KPMG tinklą“, – skelbiama bendrovės pranešime.

„Atsisveikinti su darbuotojais, kurių nemaža dalis dirbo KPMG ilgus metus, yra išties nelengva. Šis sprendimas nėra susijęs su darbuotojais – tai Rusijos valdžios veiksmų pasekmė. Mūsų veikla yra grįsta vertybėmis, todėl visada stengiamės priimti tvarius sprendimus”, – pabrėžiama KPMG bendrovės pranešime ir priduriama, jog šiuo pereinamuoju laikotarpiu bendrovė sieks sprendimo paveiktiems darbuotojams suteikti reikiamą pagalbą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės