Kai kam pasikartojančios tendencijos gali patikti, kai kas mažiau džiaugsis, rašoma svetainėje styleblueprint.com. Šiaip ar taip, penkios iš seniau žinomos mados tendencijos jau čia!

Taigi ar nevertėtų ir jums įsigyti ilgo džinsinio sijono ar megzto kostiumėlio?

Ilgas džinsinis sijonas

Džinsiniai sijonai visada karaliauja, pamatysime jų įvairių ilgių, atspalvių ir modelių. Vėsesniu metų laikotarpiu rinkitės midi ar maksi ilgio džinsinį sijoną, toks ilgis tiks prie sportinių batelių ir sportinės palaidinės arba prie ilgaaulių ir dailios palaidinės. Pirkti rasite tiek ilgų sijonų aukštu liemeniu, tiek ilgų džinsinių sijonų žemesniu juosmeniu – pasirinkite savo figūrai tinkamą variantą ir norimą siluetą.

Ilgaauliai batai

Ilgaaulių batų sezonas prasideda, ir neabejotinai tuo džiaugiasi dauguma merginų ir moterų. Šį rudenį ir žiemą vėl madingi kaubojiški batai, batai su aulais iki kelių – tiek lygiapadžiai, tiek su stambiu kulnu. Įsivaizduokite, kaip dailiai ir moteriškai jie atrodys prie ilgos suknelės ar apgludusių kelnių.

Megzti kostiumėliai

Nuo pandemijos pradžios išpopuliarėjo patogūs sportiniai kostiumai, o dabar matome grįžtant megztus kostiumėlius. Gamintojai siūlo ne tik gražius, bet ir patogius kostiumėlius, kurių tiek viršutinę, tiek apatinę dalį (sijoną ar kelnes) bus nesudėtinga suderinti ir su kitokiais drabužiais. Baigiantis rudeniui, žiemą tokie megzti kostiumėliai ne tik puoš, bet ir šildys.

Kelnės su didelėmis kišenėmis

Kelnes su didelėmis išorinėmis kišenėmis ant klešnių figūruoja jau nuo metų pradžios, o dabar, atėjus rudens ir žiemos sezonui, ši tendencija neketina dingti. Rasite tiek kasdieniško stiliaus kelnių, tiek siūtų iš puošnesnio audinio su žaviomis, valiūkiškomis kišenėmis ant šonų.

Laiveliai su dirželiu ir kvadratiniu kulniuku („Mary Jane“ stilius)

Sugrįžo moteriški laiveliai su dirželiu ir kvadratiniu kulniuku (vadinamieji „Mary Jane“ stiliaus laiveliai). Jei skaitėte stilistų patarimus rudeniui, neabejotinai žinote, kad šis modelis – dabar vienas iš madingiausių. Šio modelio variacijų tikrai gausu – su žema pakulne, su aukštesniu kvadratiniu kulniuku, vienspalvių ir margų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją