Šio straipsnio herojės Gražinos gyvenime būta pačių įvairiausių etapų, sulig kuriais vis keisdavosi ir moters svoris. Įtakos jam turėjo ir pakeista gyvenamoji vieta, ir nėštumas, galiausiai – ir onkologinė liga. Štai vienu metu pašnekovė svėrė daugiau nei 110 kilogramų.

„Tuo metu jau buvo sunku rasti man tinkančių drabužių, atsitūpusi atrodžiau kaip atsisėdusi, atsirado ir sveikatos problemų“, – laikotarpį, kai svėrė daugiausiai, prisimena kaunietė.

Kiekvieną kartą priaugus svorio, Gražina imdavosi veiksmų jais atsikratyti, tačiau kilogramai ir vėl atsėlindavo. Tai buvo lyg užburtas ratas. Tačiau tašką šiai nepertraukiamai karuselei padėjo praėjusių metų rugsėjo mėnesį atrastas specialistas. Su jo pagalba Gražina numetė 30 kilogramų.

Šiame interviu pašnekovė išties atvirai pasakoja, dėl kokių priežasčių ji vis priaugdavo atsikratytų kilogramų, kokios priemonės jai padėdavo, moteris taip pat pasidalina, kaip atrodo naujoji jos mitybos programa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)