Pasirodo, kad jos rutina yra gana paprasta. „Žiūrėkite, aš džiaugiuosi, jei turiu drėkinamojo kremo ir „ChapStick“ (lūpų balzamo – red. past.)! Kai turi aprengti tris žmones, kažkas turi iškristi“, - sakė ji leidiniui „InStyle“. „Paprastai aš tik išsivalau dantis, nuvalau veidą ir pasitepu kremu nuo saulės, - pasakojo ji žurnalui „Viva“. – Esu užsiėmusi mama. Kartais kremu nuo saulės patepu tik savo vaikus, išbėgu laukan ir tada man nusvyla nosis. Taigi pasižadėjau labiau rūpintis savimi“.

1. Ji kiekvieną vakarą nusivalo makiažą.

Nors gali kilti pagunda kristi į lovą nenusivalius makiažo, J. Roberts pataria taip nedaryti.

2. Prieš skrydį ji naudoja drėkinamąjį kremą.

J. Roberts sako naudojanti daug drėkinančių produktų, ypač prieš keliones. „Prieš sėsdama į lėktuvą, o taip bus ir šiandien, prisitepu gausybę odos priežiūros produktų, - sakė ji „Hollywood Life“. – Jūs negalėtumėte manęs apkabinti, nes aš tiesiog išslysčiau iš jūsų rankų“.

3. Ji nepamiršta drėkinti ir savo rankų.

Kalbant apie odos priežiūrą, daugybė žmonių susitelkia tik ties savo veidu. Tačiau jūsų rankos taip pat gali rodyti senėjimo ženklus. J. Roberts įsitikinusi, kad labai svarbu rasti drėkinamąjį rankų kremą. „Mano rankos nuo indų plovimo labai išsausėja, o toks rankų kremas jas sudrėkina ir atkuria“.

4. Ji kiekvieną dieną naudoja kremą nuo saulės.

J. Roberts save ir savo vaikus saugo nuo žalingų saulės spindulių. „Kadangi esu atsakinga mama, turinti tris vaikus, kurie mėgsta būti lauke, pasitikiu geru kremu nuo saulės“, - sakė ji žurnalui „People“.

Ant Kanų festivalio raudonojo kilimo aktorė Julia Roberts visus pribloškė „Chopard“ kaklo pakabuku, kurio pagrindinis akcentas 52,76 ct smaragdas. ©Chopard

5. Ji valo dantis su soda.

J. Roberts labiausiai garsėja savo pritrenkiančia šypsena. Veikiausiai nustebsite sužinoję, kad ji naudoja itin pigų triuką, kad jos dantys būtų balti, tarsi perlai. „Savo dantis valau su soda, - 2012 metais pareiškė ji žurnalui „InStyle“. – Mano senelis ant savo dantų šepetuko užsidėdavo didelį kauburį sodos. Per visą jo gyvenimą jam buvo sugedęs tik vienas dantis“. Jei nenorite naudoti natūralios sodos, rinkitės specialias dantų priežiūros priemones su soda.

6. Ji valgo subalansuotą maistą.

J. Roberts prisipažino, kad niekada neatsisakys angliavandenių ar sausainių, bet ji vis tiek stengiasi maitintis subalansuotai ir to paties moko savo šeimą. „Mes tikrai stengiamės maitintis sąmoningai, - teigė ji „InStyle“. – Visada sakau savo vaikams, kad jeigu jie nori gauti gerų dalykų, tai ir turi valgyti gerus dalykus“.

J. Roberts laikraščiui „The Independent“ atskleidė, kaip galėtų atrodyti kasdienis jos valgiaraštis. Pusryčiams žvaigždė paprastai valgo naminę granolą, uogas ir jogurtą arba morkų ir bananų keksiuką. Pietums aktorė renkasi keptą artišokų polentą arba filo tešlos špinatų pyragą su kviečių plovu. Vakarienei J. Roberts dažnai valgo lašišą su imbierine plutele, bolivinėmis balandomis bei daržovėmis arba jūros ešerį su šparagais ir salsa.

7. Ji sportuoja keturis kartus per savaitę.

J. Roberts „The Independent“ sakė, kad nėra didelė sporto gerbėja, bet pažymėjo: „Užbaigtumas, aiškumas, energija, stiprybė, džiaugsmas... Visus šiuos dalykus patiriu sportuodama, ir jaučiu juos visur, ką bedaryčiau“.

Anot „E News“, aktorė labiausiai mėgsta jogą. Tačia ji taip pat praktikuoja pilatesą, plaukiojimą ir pliometriją (šuolių pratimus – red. past.). „Po 90 minučių pliometrijos guliu savasanos poza ir galvoje sukasi viena mintis: „Fu! Kaip džiaugiuosi, kad tai jau baigėsi!“ – prisipažino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (173)