Kai susipažįstame su nauju žmogumi, kai ieškome būsimo gyvenimo partnerio, dažniausiai pasiteiraujam, koks jo ar jos Zodiako ženklas. Savo charakterio stipriąsias arba silpnąsias puses teisinam taip pat remdamiesi savo Zodiako ženklu. 

Pavyzdžiui, esu užsispyręs ir atkaklus, nes gimiau po Avino ženklu, arba man sunku apsispręsti, nes mano Zodiako ženklas – Svarstyklės. Zodiako ženklas yra tokia svarbi informacija, kad stebiuosi, kaip jos dar niekas neįrašo į asmens dokumentą. Įsivaizduokit, būtų parašyta: Renata Minkevičiūtė, Žuvys.

Esu astrofizikė, ir pabandysiu į šį klausimą pažvelgti pro savo profesinę prizmę. Ir taupydama jūsų bei savo laiką į klausimą, ar tikėjimas horoskopais turi bent kokią (astro)fizikinę prasmę, galiu atsakyti labai aiškiai ir trumpai – ne. Bet su tais, kurie turi laiko, pakalbėkime plačiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)