2 porcijoms reikės:

  • 60 g migdolų miltų
  • 60 g kokosų miltų
  • 1 a.š. kokosų aliejaus (dedame į tešlą)
  • 150 ml namų gamybos migdolų pieno*
  • 100 ml vandens
  • 4 didelių kiaušinių
  • Galima įdėti stevijos, cinamono, neskrudintos kakavos arba vanilės (pasirinktinai)
Gaminimas:
1. Sumaišyti visus tešlos ingredientus. Leisti tešlai pastovėti 10-15 min.
2. Ant įkaitusio alyvų aliejaus šaukštu formuoti nedidelius blynelius.
3. Apversti atsargiai plona blynų mentele (tešla trapi).
4. Per sietelį papudruoti kokosų miltais ir patiekti su mėgstamomis uogomis.
Sveikuoliški pusryčių blyneliai

* Migdolų pieno gaminimas:

50 g migdolų pamirkyti per naktį, ryte perplauti, suplakti maisto plaktuvu su 200 ml vandens ir perkošti per sietelį.

Išspaudos puikiai tiks su uogomis sveikam užkandžiui ar į įvairius desertus bei kepinius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)