Kokteiliui reikės:

  • Migdolų arba sojų pienas: 250–300 ml
  • Migdolų ar žemės riešutų sviestas: 1–2 arb.š.
  • Bananas: 1–2 vnt.
  • Neskrudinta kakava: 1 arb.š.


Viską suplakti maisto plaktuvu.

Sojų pienas turtingesnis baltymais. Riešutų sviestą geriausia rinktis tokį, kurio sudėtyje yra 100% riešutų be jokių papildomų priedų. Na, o neskrudintos kakavos galima rasti visose eko krautuvėlėse ar didesniuose maisto prekybos centruose eko skyreliuose. Ekologiška žalia kakava nekaitinta aukštoje temperatūroje ir išsaugojusi visas savo supergalias.

Tai supermaistas, kuriame gausu antioksidantų, magnio, geležies, fosforo, cinko, mangano, vario, vitamino B2 ir kitų naudingų medžiagų. Taip pat kakavos milteliuose yra endorfinų, gerinančių nuotaiką bei atmintį. Milteliai tiks ir kokteiliams ir kitiems desertams ruošti: šokoladui, sausainiams, žaliavalgiškiems tortams, užkandžių rutuliukams ar batonėliams su džiovintais vaisiais, uogomis ir riešutais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)