Jei sveikata jums tikrai rūpi, pats metas imtis žingsnių – paleisti organizmo valymo mechanizmus ir pradėti šį procesą iš pat ryto.

Paskata tą daryti galėtų būti ir healthline.com kanale pasisakančio toksikologų teiginiai. Gydytojai primena, kad mūsų organizmą nuolatos nuodija kenksmingos medžiagos: jų yra ore, kuriuo kvėpuojame, maiste, kurį vartojame, medikamentuose, kuriuos tenka gerti, tabako dūmuose, kurių neišvengiamai prisiuostome, ir pan.

Štai kodėl detoksikacijai – apsivalymui nuo kenksmingų medžiagų – tenka itin svarbus vaidmuo.

Kaip produktus, padedančius išvalyti organizmą nuo toksinų, toksikologai pamini 2 produktus – avokadus ir obuolius.

Jie taip pat akcentuoja, kad šiuos vaisius geriausia valgyti ryte, nes tokiu atveju tik prasidėjus dienai jau bus užkurtas organizmo valymo procesas.

„Avokaduose gausu mononesočiųjų riebalų rūgščių ir glutationo, padedančių kepenims vykdyti savo pagrindinę detoksikuojamąją funkciją ir malšinančių alkio pojūtį“, – nurodo vienas specialistas.

Obuolius jis giria dėl juose esančių vitaminų, mineralų ir pektino.

Obuoliai – tai vaisiai, padedantys pašalinti organizme besikaupiančias sunkiųjų metalų druskas ir teigiamai veikiantys žarnyno funkciją, teigia toksikologas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją