Na o jei dar abejojate, Sandra dalijasi savo klienčių pasiekimais: viena moteris per 11 mėnesių numetė 32 kilogramus ir jie toliau neauga. Įdomu tai, kad iki susitikimo su Sandra Jatulyte, moteris laikėsi mažo kalorijų kiekio dietos ir tai jai nedavė jokių rezultatų.

Kitai Sandros klientei 5 kilogramai ištirpo vien susitvarkius psichologines problemas.

– Papasakokite, kaip ir dėl ko gimė jūsų projektas „Valgau be žalos“? Kokios yra pagrindinės problemos, kurias jūs padedate spręsti?

– Su sveikatai palankia mityba darbuojuosi jau nuo 2017 m. Išgirdus sąvokas sveikatai palanki mityba pirmoji mintis, kuri šauna į galvą, yra mitybos planas. Pati pradžia tokia ir buvo: dirbau įmonėje, kur sudarinėjome mitybos planus ir padėjome žmonėms mesti svorį. Tačiau per porą darbo metų pastebėjau, kad mitybos planas yra puikus svorio metimo įrankis, tačiau klientai niekaip negeba išlaikyti pasiektų rezultatų, o kartais po mitybos planų laikymosi ima vystytis sutrikęs valgymo elgesys, geriausiai žinomas kaip emocinis valgymas – valgymas, kai nejaučiamas alkio ir sotumo jausmas, persivalgymai ir pan.

Tuomet ėmiau ieškoti priežasčių, kurios lemia, kad taip nutinka...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)