„Nežinau, kaip jums, bet man vis norisi iškepti skanų ir mažiau nuodėmingą pyragą. Po kelių bandymų pavyko! Štai jis – netikėtai puikaus skonio, kvapnus, drėgnas ir minkštas obuolių pyragas. Visiems, mėgstantiems pyragus, bet norintiems valgyti sveikiau – šis pyragas tikrai turėtų patikti“, – pasakoja moteris ir dalijasi savo receptu.

Kristina Naturjevienė

Rudeninis obuolių pyragas be miltų ir cukraus

Reikės: 150 g viso grūdo avižinių dribsnių, 400 g obuolių, 1 a. š. kepimo miltelių, 3 kiaušinių, 50 ml kefyro, 100 g varškės (9 % riebumo), 50 g medaus, 0,5 a. š. cinamono.

Gaminimo eigą galite pamatyti vaizdo įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)