Pasiekiama visame pasaulyje


Virtuali kulinarinė knyga „Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą“ skirta iškyloms ir yra pasiekiama visiems iškylautojams, vasarotojams, naujų skonio kelionių ieškotojams – kad ir kur jie bebūtų ar kad ir ką tuo metu veiktų. „Tai trečia tokia mano dovana skaitytojams, žiūrovams, gerbėjams – knygą galima „vartyti“ internete ir ja naudotis visiškai nemokamai, reikia tik prisijungti. Po pirmųjų dviejų visus skaitomumo rekordus sumušusių (perskaitytos kelių šimtų tūkstančių tiražu!) elektroninių knygų, net neabejojau, kad ir ši bus šios vasaros „Privalu pamatyti ir paskaityti“ sąrašo viršūnėje.

Alfo Ivanausko virtuali kulinarinė knyga „Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą“

Be to, ši knyga yra ne tik skaitoma, bet ir klausoma – pirmą kartą kulinarinių knygų istorijoje knyga turi audio intarpus – jų bus galima klausytis vairuojant, gulint hamake ar paplūdimyje. Labai patogu! Jūs mėgaujatės gyvenimu, o aš ir mano bičiuliai: grilio profesionalas, žoliautoja, fermentavimo žinovė – kalbame jums į ausį įvairiausias kulinarines paslaptis. Kaip fermentuoti žemuogių lapus, kur įkepti medetų žiedlapius, ką daryti su ąžuolo lapais, ką skanaus pagaminti iš pajūrio smilgų ir eglės spyglių!“ – sako originalių idėjų niekada nestokojantis kūrėjas.

Receptai su laiminga pabaiga


„Per pusmetį, nes maždaug tokiu dažnumu „gimsta“ naujos knygos – idėjų, receptų, skonių derinių mano galvoje prisikaupia tiek, kad nespėju jais visais pasidalinti nei savo kulinarinėse laidose, nei portale ir tada jaučiuosi lyg drabužių prigrūsta spinta: visi superiniai, visi išbandyti ir išragauti, labai madingi, puikiai „gula“, bet man jau reikia kažko naujo. Ir tada nėra kitos išeities – tik pasidalinti su kitais sukauptu gėriu, kad atsirastų vietos naujiems dalykams.

Alfo Ivanausko virtuali kulinarinė knyga „Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą“

Aš visada darau tai, ką svajoju padaryti. Laukdamas mūsų lietuviškos vasaros svajojau ją išragauti nuo a iki z, išgerti iki paties dugno ir jaučiu, kad su šia knyga man tai pavyko. Garantuoju – pavyks kiekvienam, kas ją atsivers, nes visos mano knygų istorijos yra su laimingomis pabaigomis. Joje sudėta apie 100 receptų ir patarimų, pagal kuriuos ir lengva, ir greita, ir be galo smagu gaminti. Ir, žinoma, skanu valgyti.“

Išdrįsite pabandyti?


„Rašyti man įdomu, nes kiekviena knyga – kaskart vis nauja mano paties išgyventa, patirta, išragauta istorija, kuria dalinuosi su skaitytoju, kad ir jis galėtų tai išgyventi, patirti ir išragauti. Ir aš žinau, kodėl žmonėms patinka tai, ką sukuriu. Nes man smagiausia daryti dalykus, kurie atrodo neįmanomi, derinti skonius, ingredientus, kurie iš pirmo žvilgsnio atrodo nesuderinami. Braškės ir pievagrybiai? Taip, nuostabu! Kefyras ir obuolys? Tobula! Pomidorai ir vynuogės? Be jokios abejonės!

Tikiu, kad vos perskaičius receptą gali ištikti nuostaba, bet... išdrįskite pabandyti! Čia kaip kvietimas maudytis ežere vasaros lietui pliaupiant tarsi iš kibiro. Atrodytų kvaila... kas maudosi, kai lyja? Bet ar kada bandėte?! Nepakartojama patirtis. Tokie ir mano patiekalai.“

Išragauti iki dugno


Perskaitę šią knygą vasarą pamatysite kitaip. Pieva ir miškas jums nebus tik pieva ir miškas, bet ir naujų skonių bei galimybių „tiekėjai“. Sužinosite, ką skanaus galima nuveikti su ąžuolo, mėlynių, žemuogių lapais, įvairiausiais žolynais ir kitais augalais. Stebėsitės, kodėl anksčiau nepastebėjote, kad kiekviena iškyla į gamtą pirmiausia yra iškilmės jūsų skonių receptoriams.

Alfo Ivanausko virtuali kulinarinė knyga „Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą“

Ir labai tikiuosi, kad nauja knyga kaip ir visos ankstesnės, skaitytoją išlaisvina iš visų baimių – tikrų ir įsikalbėtų. Virtuvėje kaip ir gyvenime – blogiausia bijoti. Todėl labai tikiuosi, kad ši knyga bus dar vienas gaivus gurkšnis drąsos kurti ir mėgautis“.

Knygą visiškai nemokamai galite vartyti čia: https://www.vmgonline.lt/

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)