3 porcijoms reikės:

(stiklinė 240 ml)

  • 6 kietai virtų kiaušinių
  • ¼ stiklinės majonezo
  • 1 arb. š. garstyčių
  • 0,5 arb. š. balto vyno acto
  • 2 žiupsnių druskos
  • 2 žiupsnių juodųjų pipirų
  • 3 žiupsnių saldžiosios paprikos miltelių

Gaminimas:

  1. Kiaušinius nulupame, perpjauname perpus, išimame trynius.
  2. Viename inde sumaišome kiaušinių trynius su majonezu, garstyčiomis, actu, druska ir pipirais. Triname šakute, kol gauname vientisą masę. Paragaujame, ar papildomai nereikia druskos ir pipirų.
  3. Trynių masę sudedame į konditerinį maišelį ir užpildome kiekvieną kiaušinio puselę. Prieš patiekdami užbarstome paprikos milteliais.