Tai jau septinta vasaros ir žiemos sezonų tradicija tapusi Alfo knyga. „Labai džiaugiuosi, kad tradicija tęsiasi. Tai daugiau nei receptų knyga – tai padėka ir dovana mano knygų skaitytojams, mano autorinių kulinarinių laidų žiūrovams, instagramo sekėjams ir visai mano kūrybą stebinčiai bendruomenei“, – pranešime žiniasklaidai sako knygų ir kulinarinių laidų autorius, virtuvės šefas, VMG lyderis Alfas Ivanauskas.

Knygą nemokamai galima vartyti bet kokiame išmaniajame įrenginyje. Kalėdinė knyga yra pilna žiemos švenčių tradicija tapusių receptų, be kurių neįsivaizduojame Kūčių ar Kalėdų stalo: kūčiukai, balta mišrainė, silkė ir kisielius. Tačiau, kaip pastebi Alfas, tai kiek kitokie receptai, kur tradiciniai ingredientai suporuoti su neįprastais arba įgavę naują formą, kitokią konsistenciją.

„Šventei svarbūs du elementai – tradicija ir žavi staigmena“, – pastebi virtuvės šefas ir kviečia skaitytojus į paslaptingą kulinarinį viešbutį su dvidešimčia skirtingas istorijas „pasakojančių“ kambarių.

„Ieškantiesiems dovanų idėjų norėjau padovanoti ne tik patiekalų, dekoro, valgomų (ir net smilkstančių) puokščių, valgomų kalėdinių vainikų idėjų, bet ir mintį, kad kiekvienas galime kulinarinį viešbutį bent kartą metuose atidaryti savo namuose. Pakloti lovą čežančiais patalais ir leisti svečiams (arba sau) iš jos neišlipti. Žiūrėti visus norimus filmus, perskaityti nebaigtas skaityti knygas, atsimiegoti, kiek trūksta, žaisti žaidimus, svajoti, kalbėtis, daug juoktis ir, svarbiausia, skaniai valgyti lovoje. Juk kaip tik to tikimės iš viešbučių – kad viskuo bus pasirūpinta, net jeigu neiškelsime kojos iš lovos, tiesa? Labai tikiuosi, kad knyga suvilios leistis į šią avantiūrą, o receptai pasufleruos, kuo lepinti savo svečius. Patikinu – paruošėme tokį meniu, kuris patenkins visus“, – žada šefas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją