Sveikos mitybos ir asmeninio augimo mentorė Vilija Giedrimienė dalijasi savo badavimo patirtimi. Kaip teigia moteris, jos, kelis dešimtmečius dirbusios farmacijos srityje, gyvenimas pasikeitė sutikus dabartinį vyrą – gydytoją Voldemarą Giedrimą. Anksčiau išbandžiusi įvairias svorio metimo technikas, ji visąlaik grįždavo prie to paties – netaisyklingų valgymo įpročių, nuolatinių svorio svyravimų.

„Nors gyvenau aktyviai, sportavau, tačiau maitinausi nereguliariai. Tą dariau visai nekreipdama dėmesio į tai, ar maistas sveikas, ar ne. Susipažinusi su Voldemaru, kuris domisi naujausiais mokslo pasiekimais mitybos, badavimo ir fizinio aktyvumo srityje, ėmiau pati gilintis į badavimo teikiamą naudą. Yra daug mokslinės informacijos, kuri pagrindžia, kad kalorijų ribojimas, sveika mityba ir fizinis aktyvumas turi didžiulę įtaką mūsų sveikatai, stabdo senėjimą“, – pasakoja Vilija.

Galiausiai, prižiūrima vyro gydytojo, Vilija ryžosi pirmą kartą penkioms dienoms visiškai atsisakyti maisto: „Mano tikslas buvo sumažinti svorį, jį išlaikyti po badavimo ir, aišku, pagerinti bendrą savijautą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)