Vasario 28 d., sekmadienis
|
Vilnius 0
Kaunas 1
Klaipėda 3
Šiauliai 1
Panevėžys 1
Alytus -1
Nida 3
Raseiniai -1
Utena 0
Mažeikiai 1
Biržai 1
Kėdainiai 1
Kiti miestai
Paieška
|
Pranešti naujieną
|
LT
RU
EN
|
Reklama
Kontaktai
|
Statistika
|
+
Apie Delfi plius
Prisijungti
Naujausios
Skaitomiausios
Lietuvoje
Sportas
Orai
Kriminalai
Užsienyje
Veidai
Horoskopai
Gyvenimas
Technologijos
Verslas
Daugiau
Sveikata
Kultūra
Auto
M360
Politiko akimis
Jaunimas
Pilietis
Nuomonių ringas
Multimedija
Teisė
Medijos Karas Propaganda
PT
Melo detektorius
Demaskuok
Atliekų kultūra
Likimo posūkiai
Temos
|
Delfi Video
Naujienos
Naujausios
Skaitomiausios
Lietuvoje
Sportas
Kriminalai
Užsienyje
Veidai
Gyvenimas
Verslas
Mokslas
Kultūra
Sveikata
Auto
Pilietis
Miestai
M360
Politiko akimis
Delfi Video
Tiesioginės transliacijos
Delfi Diena
Delfi Dėmesio centre
Laidos
Naudinga
Orai
Horoskopai
Receptai
TV Programa
Valiutų kursai
Delfi projektai
Multimedija
Idėja Lietuvai
Kablys
Smalsūs EP
Vilniaus istorijos
Metų emigrantas
Atgal į gyvenimą
Delfi kanalai
Agro
Būstas
Moterys
Šeima
Kelionės
Grynas
Stilius
Maistas
Letena
Karjera
Verslo požiūris
Bored Panda
Sek Delfi
Mobilusis Delfi
Išbandyk Delfi Plius: 7 dienos už 0,01 Eur
maistas
Skonių naujienos
Sveikas maistas
Produktų apžvalgos
Kur pavalgyti?
Eksperimentai virtuvėje
Naudingi patarimai
Lietuviški patiekalai
Pasaulio virtuvės
Laukinės Žąsys
Skonių naujienos
Trys gardūs varškėčių receptai, kurie nudžiugins ir mažuosius, ir jų tėvelius
(1)
Ar žinote, kodėl verta naudoti druską konditeriniuose gaminiuose?
(5)
Iš Londono sugrįžęs Karolis Vilniuje rengia išskirtinę apeigų ceremoniją, kurioje per 15 minučių nelieka laisvų vietų
(43)
Skruzdėlynų pradininkė iš mažo Lietuvos miestelio: gyvenimo verslas gimė iš šeimos recepto
(61)
388
Saldūs blynai Užgavėnėms: 10 receptų smaližiams
(1)
103
Užgavėnės prieš kelis šimtus metų: protėvių laikus menantis receptas
(2)
Ruošiamės Užgavėnėms namuose: 4 gardūs blynų receptai
(15)
Alfas Ivanauskas siūlo švęsti Valentino dieną kitaip
+ dviejų ypatingai skanių desertų receptai
(11)
Saldi dovana Valentino dienos proga: 10 nesudėtingų receptų
(2)
Šefas iš Šri Lankos lietuvišką silkę pavertė aukščiausio lygio restorano patiekalu
obuolių sultyse mirkytos silkės receptas
(38)
Vienas geriausių Lietuvos virtuvės šefų Liutauras Čeprackas: turiu taikytis prie naujos realybės
(36)
Netikėta mėlynojo pelėsinio sūrio atsiradimo istorija: ar žinote, kaip iš tikrų jis gaminamas?
(10)
102
Dalykai, į kuriuos svarbu atkreipti dėmesį ruošiant kavą namuose
(31)
Įdomūs faktai apie uogas: ar žinojote, kad netgi bananus turėtume vadinti uogomis?
(18)
Sutinkant kinų Naujuosius metus: sėkmę nešantys patiekalai
(8)
Savamokslės kulinarės iš Kėdainių gyvenimą pakeitė nutikimas per Valentino dieną
(5)
Itin gardūs amerikietiški mėsainiai pagal Vytarą Radzevičių ir Orijų Gasanovą
(34)
Maisto specialistė išaiškino, kur yra daugiausia mums itin pavojingų transriebalų
(16)
Sveikiausi užkandžiai: juos pasirinkę – nesuklysite
(8)
Kurpienės patarimai: kad visi šeimos nariai būtų sotūs, piniginė storesnė, o maisto likučiai neiškeliautų į šiukšlių dėžę
(11)
Du lietuviški šokoladai iškovojo bronzą tarptautiniuose apdovanojimuose Londone
(39)
593
Jordaniečių šeima sugalvojo netikėtą tradicinio šalies skanėsto gaminimo būdą
(4)
Ruoškitės keisti mitybos įpročius – Europos Sąjunga patvirtino naują maisto produktą
(269)
875
Nepaisant koronaviruso iššūkių, prancūzo restoranas išsaugojo „Michelin“ žvaigždutę
(1)
Danai mini 100-ąjį dešrainių vagonėlių atsiradimo šalyje jubiliejų
(1)
Italijoje gyvenantys lietuviai siunčia žinutę tautiečiams: taupyti žaliajam auksui – tai vogti pačiam iš savęs
(212)
Kaip stintas gaudė ir valgė kuršiai: neišpasakytą žuvelių naudą vertina ir šiais laikais
(46)
151
10 karštų sriubų, kurios sušildys šaltą žiemą
(14)
129
Tradicinis prancūziškas Karalių pyragas: prancūzas pasakė, ką tai simbolizuoja
+ Trijų Karalių pyrago receptas
(4)
Šių metų maisto tendencijos – kokie valgymo įpročiai keisis?
(3)
Trijų karalių pyragas – sena tradicija Prancūzijoje: pasigaminkite pagal Ali Gadžijevo receptą
(19)
Maisto kritikė Urtė Mikelevičiūtė papasakojo, ką valgysime 2021-aisiais
kai kurių šalių patiekalai mus nustebins
(102)
123
Specialistė pasakė, ką reikėtų dėti ant Naujųjų metų stalo
+ lengvai pagaminamų morengų receptai
(23)
Pirmoji vaikų kavinė Lietuvoje „Pasaka“, į kurią svajojo patekti visi šalies vaikai
(167)
442
24-ių karatų aukso mėsainis – tikriems gurmanams
(1)
Vokietijoje kepto tradicinio pyrago ragaus pati britų karalienė
Tradicijomis apipintą kūčią ragavo net Lietuvos bajorai: istorinis receptas
(15)
Lietuviai iš parduotuvių iššlavė itališkus pyragus
Panettone
: ar žinote, kaip šis populiarus skanėstas atsirado?
(131)
3 tradiciniai ir nostalgiški kepinių receptai: žagarėliai, mielinė riestė ir plikyti sausainiai
(6)
10 labai gardžių šventinių pyragų receptų
(3)
218
Biomedicinos mokslų daktaras papasakojo, kokių taisyklių reikėtų paisyti, norint išlaikyti stiprią organizmo imuninę sistemą
(34)
Mokslininkas entomologas: artimiausiu metu kardinaliai keisis valgymo įpročiai – į burną dėsime tai, apie ką net pagalvoti bjauru
(119)
111
Karališkos Kalėdos: ką Didžiosios Britanijos karalienė valgo ir geria per šventes?
(52)
112
Ar ir šiemet Kūčių stalą puoš „silkė pataluose“?
Alfo Ivanausko dovana – šventinė knyga, kurią skaityti galėsite visiškai nemokamai
+ greitų kūčiukų per 1 minutę receptas
(6)
Vos 30-ies sulaukęs mirė talentingas lietuvių šefas – Gordono Ramsay patikėtinis
(178)
9330
10 gardžiausių kiaušinienių savaitgalio pusryčiams
(5)
Šiauliuose užfiksuotas didžiausio Lietuvoje želė torto rekordas
Lietuviai jaunųjų šefų čempionate Kinijoje iškovojo sidabrą
(4)
475
Vilniuje už senovinio daugiabučio buto durų atrado kažką unikalaus: patraukė paslaptinga erdvė
(9)
453
1
2
3
4
5