Reikės:

  • 200 g vištienos filė
  • 1 svogūno
  • 150 g pievagrybių
  • Aliejaus (kepti)
  • 250 ml kokosų pieno
  • ~400 ml vištienos sultinio
  • 400 g spagečių
  • Žiupsnelio druskos
  • 50 g anakardžių
  • 20–30 g mažųjų špinatų lapelių


Gaminimas:

1. Smulkiais kubeliais supjaustykite vištieną ir svogūną, griežinėliais – pievagrybius.

2. Keptuvėje su aliejumi apkepkite vištieną ir svogūnus, kol gražiai apskrus. Suberkite pievagrybius ir apkepkite kartu.

3. Supilkite kokosų pieną ir dalį sultinio, suberkite perlaužtus spagečius ir kaitinkite, kol skystis įsigers į spagečius. Pasūdykite. Padažo tirštumą sureguliuokite sultiniu.

4. Pabaigoje pasmulkinkite anakardžius ir suberkite didžiąją jų dalį į spagečius. Taip pat sudėkite špinatus. Trumpai pakaitinkite, kad špinatai apvystų. Patiekite pabarstę likusiais anakardžiais.

Spagečiai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)