Reikės:
- 200 g vištienos filė
- 1 svogūno
- 150 g pievagrybių
- Aliejaus (kepti)
- 250 ml kokosų pieno
- ~400 ml vištienos sultinio
- 400 g spagečių
- Žiupsnelio druskos
- 50 g anakardžių
- 20–30 g mažųjų špinatų lapelių
Gaminimas:
1. Smulkiais kubeliais supjaustykite vištieną ir svogūną, griežinėliais – pievagrybius.
2. Keptuvėje su aliejumi apkepkite vištieną ir svogūnus, kol gražiai apskrus. Suberkite pievagrybius ir apkepkite kartu.
3. Supilkite kokosų pieną ir dalį sultinio, suberkite perlaužtus spagečius ir kaitinkite, kol skystis įsigers į spagečius. Pasūdykite. Padažo tirštumą sureguliuokite sultiniu.
4. Pabaigoje pasmulkinkite anakardžius ir suberkite didžiąją jų dalį į spagečius. Taip pat sudėkite špinatus. Trumpai pakaitinkite, kad špinatai apvystų. Patiekite pabarstę likusiais anakardžiais.