Perka tik „NORFA mėsos klube“

„Jau daugybę metų dažniausiai per Jonines dirbu, šiemet irgi būsiu per šventes labai užsiėmęs. Bet birželio 25-ąją, savo gimimo dieną, planuoju su draugais atšvęsti Palangoje“, – žada radistas. Ir sako, kad šventė neapsieis be gero maisto.

„Esu kepsnių mėgėjas, mėgstu juos valgyti ir kepti. Tai ir per gimtadienį tikrai grilinsiu“, – sako J. Nainys.

Paprašytas pasidalinti gero kepsnio receptu, pašnekovas sako neturįs jokių stebuklingų receptų: „Viską lemia kokybiška mėsa. Aš ją visuomet perku „NORFA Mėsos klube“ ir iš jos gaminu savo šeimai ir draugams. Ir visiems būna skanu, visi giria.“

„Pirkėjai mūsų mėsą tikrai vertina. Kasdienis gyvūnų skerdimas vyksta griežtai pagal poreikį – tik atsižvelgiant į užsakymus, gautus iš „Norfos“ prekybos centrų. Po šių užsakymų vykdomas operatyvus skerdienos ar išpjaustytos mėsos pristatymas į visas parduotuves“, – pabrėžia „Rivona” mėsinės vadovas Juozas Lebrikas ir priduria, jog tai pats greičiausias kelias pirkėjams įsigyti žviežios mėsos.

Su žmona susigalvoja iššūkių

J. Nainys sako, kad jo mėgstamiausi jautienos kepsniai paruošiami labai greitai, nereikia jokių marinatų: „Tiesiog pakepu sauso brandinimo mėsą griliuje iš abiejų pusių, tada kelioms minutėms įdedu ją į foliją, kad būtų sultingesnė. Išėmęs iš folijos supjaustau gabalėliais, pagardinu druska ir pipirais. Viskas!“

Prie kepsnio J. Nainys rekomenduoja patiekti šviežių daržovių: „Kartais gaminu salotas, bet su geru kepsniu skaniausia man yra šviežios daržovės: papjaustau pomidorų, svogūnų, salotų, užpilu kokį nors lengvą padažą. Viskas gana paprasta, bet pavyksta labai skaniai.“

J. Nainys sako, kad gamina dažnai ir noriai: „Maisto gaminimas man yra savotiška terapija, kai galiu pabūti su savimi, nusiraminti, pamedituoti. Gaminti stengiuosi beveik kasdien. Ir mano žmona Simona skaniai gamina, kartais vienas kitam keliame iššūkius, kuris skaniau pagamins, vienas kitą pagiriame ir mėgaujamės maisto kultūra.“

Jis įsitikinęs, kad norint išmokti gerai gaminti kepsnius, specialių žinių nereikia, tereikia kuo dažniau kaisti grilį ir mėginti pajusti ne tik valgymo, bet ir gaminimo malonumą.

Šaltinis
Temos
Projektas „NORFA Mėsos klubas“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją