„Sugalvojau sujungti du mėgstamiausius dalykus gyvenime – savo hobį ir savo darbą bei iš to padaryti dovaną visiems Lietuvos žmonėms“, – pasakoja Jonas Nainys apie naująjį projektą „NORFA Mėsos klubas“.

„Man labai patinka grilinti, kepti įvairią mėsą, vasarą tai darau beveik kasdien. Ir labai patinka groti muziką. Pagalvojau, kad reiktų sukviesti žmones ir juos paskatinti dažniau leisti laisvalaikį mėgaujantis grilinimo kultūra. Būtent todėl ir organizuojamas konkursas, kurio finalinis prizas – vasaros pabaigos diskoteka laimėtojo namuose ar sodyboje ir didžiulė „Kamado Bono“ kepsninė“, – žada didžėjus.


O koks geras grilis be kokybiškos mėsos? J. Nainys sako, kad pats visuomet sėkmingai apsiperka „Norfos“ prekybos centro mėsos skyriuose: „Vis ieškodavau, kur įsigyti kokybiškos mėsos. Atradau visai šalia, niekur nereikia toli važiuoti, galima rasti „Norfoje“. Taip ir gimė bendras projektas būtent su šiuo prekybos tinklu, kuris tęsis visą vasarą.

Dalyvauti konkurse „NORFA Mėsos klubas“ paprasta – pirma, reikia nufilmuoti ar nufotografuoti, kaip grilinate kepsnius, ruošiate mėsą, vaišinate draugus, atskleidžiate receptą ir pan. Antras žingsnis – tuo pasidalijate savo instagramo „stories“, būtinai pažymėdami mane ir „Norfą“ (@dj_jovani, @norfa_lt). Viskas – pasiruoškite laimėti!”

Na, o pats J. Nainys kartu su „Norfos“ atstovais kiekvieną vasaros mėnesį peržiūrės visus instagramo „stories“ ir išrinks laimėtojus.

„Konkursas dar tik prasideda, bet žmonės jau labai aktyviai dalyvauja. Greitai išrinksime birželio mėnesio nugalėtoją, jam padovanosime „Kamado Bono“ kepsninę ir „Norfos“ sauso brandinimo mėsos rinkinį, tada liepos mėnesio laimėtojui - dar vieną kepsninę ir sausai brandintos mėsos rinkinį.

O rugpjūčio mėnesio laimėtojui atiteks ne tik didelė „Kamado Bono“ kepsninė, kurią jam atvešime į namus, bet ir surengsime vakarėlį ir vakarienę vasaros pabaigos proga: atvyksime patys su garso ir šviesų aparatūra bei surengsime diskoteką, kurią vesiu aš. Kartu atsivešime virtuvės šefą, kuris nugalėtojų kompanijai keps skaniausius kepsnius iš „Norfos“ mėsos“, – vasaros linksmybes žada J. Nainys.

Daugiau apie konkursą ir birželio mėnesio prizus čia: https://mesosklubas.norfa.lt/taisykles.html

Šaltinis
Temos
Projektas „NORFA Mėsos klubas“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją