Internete sklando gausu kiaušinių lupimo būdų, tačiau „Twitter“ paskelbtas vaizdo įrašas sulaukė milijonus peržiūrų. Ši parodyta technika leidžia nulupti kiaušinį vos per kelias sekundes.

Vaizdo įraše matyti, jog žmogus į mažą stiklinę įdeda kiaušinį, stiklinę užpildo nedideliu kiekiu vandens. Tada stiklinę su kiaušiniu tvirtai purtoma maždaug penkias sekundes. Išėmus kiaušinį iš stiklinės, švelniai spaudžiant, lukštas nuslysta tiesiai nuo kiaušinio.



Nors triukas tikrai atrodo įspūdingai, vaizdo įrašas gali būti apgaulingas, nes sukėlė aršias diskusijas apie tai, ar ši technika iš tikrųjų gali veikti.

Daugybė žmonių liko patenkinti atradę šį būdą, bet kai kurie žmonės, išbandę šį triuką, liko nusivylę ir teigė, jog tai neveikia.

Nors yra daug gerų būdų, kaip nulupti kietai virtus kiaušinius, tačiau galutinis rezultatas priklauso nuo kelių veiksnių – svarbiausia – nuo kiaušinių šviežumo.

Štai dar vienas geras būdas nulupti kelis kiaušinius vienu metu – kai virti kiaušiniai visiškai atvės, sudėkite penkis ar šešis į nedidelį plastikinį indą ir įpilkite šiek tiek vandens. Uždėkite indo dangtį ir atsargiai suplakite kiaušinius pirmyn ir atgal iki tol, kol lukštai atitrūks nuo kiaušinio. Tada kiaušiniai labai patogiai nusilups.

Kiaušinių lupimas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)