Lemiamą tašką finale Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai padėjo pirmadienį, namuose 80:70 nugalėję „Lietuvos rytą“ ir laimėję seriją 4-1.

Po rungtynių žalgiriečiai neslėpė, kad laukia ilga šventės naktis.

„Laukia ilga naktis. Tada, matyt, bus dar ilgesnis rytas“, - juokėsi Artūras Milaknis.

„Mes dar palyginus švenčiame kukliai. Bet va kai švenčia treneriai! Mums dar toli iki jų“, - pergalingus cigarus traukdamas juokėsi Paulius Jankūnas.

Tuo tarpu pergalės kalviu tapęs Brandonas Daviesas vos grįžęs į rūbinę čiupo telefoną ir vaizdo skambučiu susisiekė su mama.

„Mama, aš noriu, kad tu žinotum – mes čempionai!”, - kalbėjo B. Daviesas.

Po rungtynių prie arenos žalgiriečiai susitiko sirgaliais, o Š. Jasikevičius bei P. Jankūnas traukė pergalės dainas, duetu uždainuodami „Mes prie Nemuno užaugę mylim savo miestą Kauną!“.

Š. Jasikevičius ant scenos šmaikštavo, kad prieš juos stovi naujieji „Žalgirio“ žaidėjai J. Valančiūnas ir D. Sabonis. Beje, Artūras Milaknis paklausė J. Valančiūno, ar jis planuoja karjerą baigti „Žalgiryje“, tačiau vidurio puolėjas nuo tiesaus atsakymo išsisuko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)