Kęstučio Kemzūros auklėtiniai trečiadienį būtų keliavę išvykon į Tel Avivą, kur būtų susitikę su vietos „Hapoel“ komanda, tačiau šeštadienį įsiplieskusi karinė padėtis užkirto kelią šiai dvikovai. Pasak Europos taurės ir Eurolygos organizatorių rungtynės nukeliamos į tolimesnę, dabar dar nežinomą datą.

Dėl teroristinės grupuotės „Hamas“ išpuolio prieš Izraelį, nukeltos ir Eurolygos rungtynės tarp Tel Avivo „Maccabi“ ir Milano „Olimpia“ krepšininkų, kurios būtų vykusios Italijoje, tačiau dėl logistinių, kelionių komplikacijų svečiai iš Izraelio atvykti negali.

Brutalų išpuolį „Hamas“ pradėjo šeštadienį, kai grupuotės nariai prasiskverbė į Izraelio teritoriją ir ją atakavo tūkstančiais raketų, kurios skriejo iš Gazos Ruožo. Pasak Izraelio žiniasklaidos, aukų skaičius jau viršijo 600.

Izraelio kultūros ir sporto ministerija akimirksniu sustabdė visus sporto renginius šalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją