Vieno krepšinio fano paklaustas, kokį įspūdį jam palieka „Lietuvos ryto“ puolėjo Artūro Jomanto žaidimas, V. Gomelskis neslėpė, kad žavisi juo.

„Šį sezoną žiūrėjau tik dvejas „Lietuvos ryto“ rungtynes. A. Jomantas - klasiškas žaidėjas. Jis geras ne tik gynyboje, bet poziciniame puolime. Aš jį vertinu labai aukštais balais ir man atrodo, kad Aleksandras Džikičius A. Jomantą labai teisingai išnaudoja“, - pareiškė specialistas.

Tuo metu pasiteiravus, kuris Vilniaus klubo įžaidėjas - Tyrese'as Rice'as ar Aleksandras Rašičius - yra aukštesnio lygio, A. Gomelskis pasirinko serbą.

„Man labiau patinka A. Rašičius, bet čia turbūt ir dėl to, kad aš jį daug geriau pažįstu ir žinau jo potencialą, o T. Rice'as man mažai žinomas - iki šių metų aš apie jį nieko nebuvau skaitęs ar girdėjęs“, - teigė jis.

Tuo metu komentuodamas ketvirtadienį patirtą skaudų Maskvos CSKA klubo pralaimėjimą 81:94 Bilbao „Gescrap BB“ vyrams V. Gomelskis neslėpė nusivylimo, tačiau ne dėl pačios nesėkmės, o dėl nečempioniško maskviečių žaidimo.

Jis atkreipė dėmesį, kad minutės pertraukėlių metu CSKA treneris Jonas Kazlauskas saviškiems daugiausiai priekaištavo dėl aplaidžios gynybos, ir, kas keisčiausia, kad bene labiausiai plūdo Ramūną Šiškauską.

Primename, kad kiek anksčiau paklaustas, kurie iš dabartinių Europoje žaidžiančių krepšininkų galėtų persikelti už Atlanto ir sėkmingai įsitvirtinti NBA lygoje, V. Gomelskis tarp realiausių kandidatų įvardijo 25-erių metų žalgirietį Mantą Kalnietį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)