„Rytas“ trečiadienį iškovojo kelialapį į Europos taurės turnyro ketvirtfinalį nukaudamas „Monaco“ (Prancūzija), ir būtent tuo D. Adomaitis aiškino Kėdainiuose kilusius keblumus.

„Visas emocijas palikome rungtynių su „Monaco“ aikštėje. Nenuvertinant „Nevėžio“, energijos mums trūko. Dėl to esu piktas ant savo jaunimo, kuris turėjo perimti krūvį. Planavome, kad jis žais nemažai, bet minučių šįkart nenusipelnė. O pagrindiniai žaidėjai – ne robotai, negali žaisti kas antrą dieną“, – komentavo vilniečių treneris.

Jo komanda šiame mače vertėsi be puolimo vedlio D.J. Seeley. Anot D. Adomaičio, gynėjas susimušė pirštą.

„Gydytojas rekomendavo jam šįkart nežaisti, bet greitai jis galės grįžti į aikštę“, – dėl traumos nesibaimino specialistas.

Tuo metu „Nevėžio“ strategas Darius Dimavičius graužėsi dėl to, jog jo auklėtiniai nepasinaudojo antra galimybe nuskriausti favoritus: sausio pabaigoje Kėdainiuose vos išsikapstė ir Kauno „Žalgiris“ (82:79).

„Paskutinė ataka buvo planuota visai kitaip: nepavyko nei įmesti, nei laimėti. Atsibodo tie neišnaudoti šansai. Abiems Lietuvos grandams pralaimėjome paskutinėmis sekundėmis. Geriau jau pralaimėti 20 negu 1 tašku. Juk už gerą žaidimą niekas neduoda medalio“, – guosti saviškių nebandė treneris.

„Rytas“ LKL turnyro lentelėje rikiuojasi antras (16 pergalių/5 pralaimėjimai), „Nevėžis“ lieka priešpaskutinis devintas (4/17).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)