Projekte jau dalyvavo „Žalgirio“, „Pieno žvaigždžių“, „Juventus“, „Lietkabelio“, „Šiaulių“, „Nevėžio“ ekipos, kurių krepšininkai per pristatymus vilkėjo specialius projekto marškinėlius, o juos lydėjo jaunieji krepšinio sirgaliai iš įvairių Lietuvos mokyklų: Šiaulių ,,Santarvės” gimnazijos, Kauno Panemunės pradinės mokyklos, Arkivyskupijos užsieniečių centro, Vilniaus Šolomo Aleichemo ORT gimnazijos.

„Manau jog rodome tikrai gerą pavyzdį visiems – tiek krepšininkams, tiek sirgaliams, tiek ir moksleiviams. Mokyklose vyrauja patyčios, diskrimancija, o vaikai šio projekto dėka įgauna naujos patirties ir kitaip žiūri į šiuos dalykus. Žinoma, jie taip pat gauna puikią progą iš arti stebėti stipriausių komandų kovas bei būti šalia garsiausių šalies krepšininkų. Tai neišdildomi prisiminimai visam gyvenimui“, – teigė LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas.

Projektas kvies ne tik lankytis krepšinio rungtynėse, bet ir išreikšti savo mintis rašinių konkurse „Skirtingi, bet draugai“, laimėti puikius prizus socialinio tinklo „Facebook“ žaidimuose.