Kauno „Žalgirio“ sistemos auklėtinis vidutiniškai per rungtynes pelnė po 9,7 taško, atkovojo 4 kamuolius ir atliko du rezultatyvius perdavimus.

„Labiau džiaugiuosi, kad galėsiu žaisti vienoje geriausių Lietuvos komandų. Akivaizdu, kad sostinės klube turėsiu visas galimybes tobulėti, belieka tik jomis pasinaudoti, – pasirašydamas sutartį kalbėjo krepšininkas. – Vilnius puikus miestas, tikiuosi, kad drauge čia išgyvensime daug džiaugsmingų akimirkų ir kelsime sau aukščiausius tikslus.“

L. Uleckas yra žaidęs įvairaus amžiaus Lietuvos krepšinio rinktinėse. Marijampolietis 2018 m. tapo Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) vicečempionu su „Žalgirio“ dubleriais, o 2018-2019 m. sezone debiutavo pagrindinėje „Žalgirio“ komandoje, su kuria pelnė LKL aukso žiedą.

„Lukas – jaunas ir darbštus krepšininkas. Tikime, kad jis sustiprins mūsų gynėjų grandį bei nesunkiai įsilies į rotaciją, jog kartu galėtume siekti aukščiausių rezultatų“, – teigė „Ryto“ direktorius Rolandas Jarutis.

Su Lietuvos jaunių (iki 18 metų) ir jaunučių (iki 16 metų) rinktinėmis L. Uleckas 2015-aisiais bei 2016 m-aisiais iškovojo Europos čempionato sidabrą.

Gynėjas taip pat 2016 metais tapo pasaulio jaunių čempionato bronzos laimėtoju.

Primename, kad tarpsezoniu Vilniaus klubas su keletu savo talentų turėjo išsiskirti. Jeruzalės „Hapoel“ klubui buvo parduotas Deividas Sirvydis, studijuoti į NCAA išvyko broliai Ąžuolas ir Tautvilas Tubeliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)