Prieš sostinės „Jeep“ arenoje vykusias pratybas motyvacinę kalbą savo auklėtiniams rėžė naujasis klubo vyriausiasis treneris 43-ejų metų Donaldas Kairys.

Strategas žaidėjams akcentavo šimtaprocentinio atsidavimo ne tik rungtynėse, bet ir treniruotėse svarbą.

„Mūsų, kaip trenerių tikslas, yra padaryti jus geresnius ir paruošti jus laimėti bet kurias rungtynes prieš bet kokį varžovą su čempionišku mentalitetu ir pasitikėjimu puolime žaidžiant laisvai, be jokių dvejonių, o treniruotėse priversti jus atiduoti visas jėgas būtent tą sekundę ir bandyti tobulėti bei tapti geresniais, ką nos aplenkti. Tai iš esmės ir viskas“, – sakė D. Kairys.

Po šių žodžių visiems vieningai sudėti rankų ir sušukti komandos pavadinimą į aikštės vidurį atėjo ir „Ryto“ direktorius Rolandas Jarutis.

Beje, pirmadienį komanda pradėjo ir prekybą sezono bilietais. Pirmą savaitę ji bus vykdoma uždarai ir skirta tik praėjusio sezono narysčių turėtojams. Abonementų kaina, palyginti su pernai metais, nesikeis.

Ateinantį sezoną „Rytas“ planuoja sužaisti apie 30 namų rungtynių.

Pirmosios numatytos jau rugsėjo 19 d. su Utenos „Juventus“. Jomis bus atidarytas LKL sezoną. Tiesa, jų vieta oficialiai dar nepavirtinta.

Primename, kad Vilniaus ekipa kovos ir FIBA Čempionų lygoje. Spalio 13 d. startuosiančiame turnyre „Rytas“ kausis A grupėje kartu su Tenerifės „Iberostar“ (Ispanija), Strasbūro SIG (Prancūzija), Sasario „Dinamo“ (Italija), Atėnų „Peristeri“ (Graikija), Rygos VEF (Latvija), Stambulo „Galatasaray“ (Turkija) ir viena atrankos varžybų barjerus įveiksiančia ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)