Sėkmingiau rungtynės prasidėjo „Olympiakos“ krepšininkams, kurie pranašumą įgijo jau pirmomis rungtynių minutėmis ir jo neišbarstė iki pat rungtynių pabaigos.

Vis dėlto antras ir trečias kėliniai buvo sėkmingesni šalies vicečempionams, kurie ketvirto kėlinio metu savo atsilikimą buvo sumažinę iki 4 taškų (57:61). Tačiau likusių dviejų minučių „žaliesiems“ nepakako ir pergalę šventė praėjusio sezono Graikijos ir Eurolygos varžybų čempionai (64:60).

Nugalėtojams atstovaujantis M. Gecevičius aikštėje nepasirodė.

Tuo tarpu „Panathinaikos“ garbę ginantis J. Mačiulis aikštėje praleido kiek daugiau nei 25 minutes ir pelnė 6 taškus (1/2 dvitaškiai, 1/4 tritaškiai, 1/1 baudos), atkovojo 3 kamuolius, 3 sykius prasižengė ir išprovokavo 2 pražangas.

„Panathinaikos“: Dimitris Dimanatidis 19 (5 atk. kam., 4 rez. perd., 4 kld.), Roko Leni Ukičius ir Kostas Tsartsaris po 10,... Jonas Mačiulis 6 taškai.

„Olympiakos“: Vassilis Spanoulis 19 (5 rez. perd.), Stratos Perperoglou 12, Kostas Papanikolaou 9 taškai. Martynas Gecevičius nerungtyniavo.

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)