„Po ilgų apmąstymų nusprendžiau, kad nacionalinei komandai dar galiu būti reikalingas. Turime iškovoti kelialapį į Rio de Žaneiro olimpines žaidynes. Čikagos „Bulls“ klubas gerbia mano sprendimą ir neprieštarauja žaidimui rinktinėje“, – sakė 34-erių metų 213 cm ūgio vidurio puolėjas.

P. Gasolis pažymėjo, kad Ispanijos rinktinės treneris Sergio Scariolo turės retą prabangą rinktis tarp dviejų aukščiausio meistriškumo natūralizuotų aukštaūgių – Nikola Mirotičiaus ir Serge'o Ibakos.

„Treneriui teks sunkus darbas išsirinkti, nes šie du vyrai – išskirtiniai žaidėjai. Tačiau ne mano reikalas priiminėti sprendimus. Apskritai yra gerai, kuomet turi iš ko rinktis“, – pažymėjo jis.

Skirtingai nei Pau, jaunesnysis aukštaūgio brolis Marcas Gasolis šią vasarą nusprendė pasiilsėti ir nacionalinei komandai nepadės.

Ispanija Europos čempionatą pradės B grupėje, kurioje varžysis su Islandijos, Turkijos, Serbijos, Italijos ir Vokietijos rinktinėmis, - skelbia BasketNews.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)