2021-ųjų metų sezono geriausias Nacionalinės krepšinio lygos jaunasis krepšininkas dar tais pačiais metais gavo progą debiutuoti stipriausioje šalies krepšinio lygoje. Pernai „Betsafe-LKL“ pirmenybėse jis fiksavo 2,1 taško, 0,8 rezultatyvaus perdavimo, 0,6 atkovoto kamuolio ir 0,4 naudingumo balo rodiklius.

188 cm kaunietis tikisi, jog Jonavoje pavyks žengti didelį žingsnį į priekį savo karjeroje ir Virginijaus Šeškaus komandoje išsikovoti daugiau minučių.

„Džiaugiuosi prisijungęs prie komandos, sunkiai dirbsiu ir stengsiuosi išsikovoti daugiau minučių.“ – prisijungęs prie Jonavos „CBet“ kalbėjo gynėjas.

Adomas yra puikiai pažįstamas ir Jonavos trenerių štabui. Vasaromis jis individualiai sportuodavo su Pauliumi Malašausku, o vyriausias komandos treneris išskyrė gynėjo kovingumą bei gebėjimą valdyti komandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją