Vis dėlto žaliai-baltų treneris Kazys Maksvytis nebuvo tuo iki galo patenkintas ir nevyniodamas žodžių į vatą pareiškė, kad jo auklėtiniai sausi iš balos išlipo tik dėl to, kad varžovų aukštaūgis Deshawnas Freemanas prametė visus 13 baudų metimų.

„Nesu to matęs. Kažkaip per rungtynes atrodė, kad vieną-kitą jis įmetė. Tai mus išgelbėjo“, – teigė strategas.

K. Maksvytis itin kritiškai atsiliepė apie saviškių pasirodymą.

„Vienos blogiausių mūsų rungtynių sezone. Nesu patenkintas, kaip jas sužaidėme. Darysime išvadas, kad pusfinalyje būtume geresni. Vis dar negrįžome į LKL atkrintamųjų režimą. Vis dar kažkur kitur esame“, – tikino specialistas.

Jis pakomentavo ir epizodą ketvirtame kėlinyje, kai apsižodžiavo su kapitonu E. Ulanovu, kuris finišavo su 20 taškų (7/7 dvitaškiai, 2/4 tritaškiai, 7 atk. kam.) ir 24 naudingumo balais.

„Jis visada turi, ką atsakyti. Iš jo pusės puolime buvo gerai, bet gynyboje taip nebuvo. Aš visada esu teisingas tiek prieš save, tiek prieš kitus. Jeigu žaidėjas daro klaidų, jis turi tą išgirsti“, – aiškino Kazys.

Paklaustas, ar jį nustebino serijos tarp Alytaus „Wolves“ ir Jonavos „CBet“ baigtis, K. Maskvytis svyravo.

„Kažkiek nustebino, bet iš kitos pusės jis gana teisingas. Jonaviečiai išlaikė stabilumą, seniau su tuo kolektyvu – žaidėjų ir trenerių branduoliu – dirba, o „Wolves“ viską norėjo pasiekti per pirmus metus. Ne viskas taip lengvai pavyksta“, – pabrėžė „Žalgirio“ vairininkas.

Primename, kad pirmą dvikovą kauniečiai taip pat laimėjo ne be vargo – 90:71, nes ketvirtame kėlinyje vienu metu tepirmavo minimaliu skirtumu (65:64).

Pusfinalyje žalgiriečių lauks arba Utenos „Uniclub Casino-Juventus“, arba Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (šioje serijoje prireiks lemiamo susitikimo – 1-1).

Kitą porą sudarys Vilniaus „Rytas“ ir „CBet“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją