Šis puikus N. Mirotičiaus pasirodymas padėjo „Real“ klubui Kaune 83:63 įveikti „Žalgirio“ krepšininkus.

Antrą vietą užėmė Sienos „Montepaschi“ komandos gynėjas Danielis Hackettas. Nors jis ir surinkau daugiau naudingumo balų (30), bet jo atstovaujama komanda 75:84 nusileido Stambulo „Galatasaray“ krepšininkams.

Amerikietis per aikštėje praleistas 37 minutes surinko 26 taškus (10/11 dvit., 1/3 trit., 3/5 baud. met.), atkovojo 5 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, 3 kartus suklydo, išnaudojo 5 pražangų limitą ir net 9 kartus privertė varžovus prieš jį prasižengti.

3-5 vietas pasidalijos po 26 naudingumo balus surinkę Saša Kaunas (CSKA), Jamonas Gordonas („Anadolou Efes“) ir Richardas Hendrixas („Lokomotiv-Kuban“).

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos įžaidėjas Omaras Cookas, pergalingose ketvirtadienio rungtynėse su Atėnų „Panathinaikos“ komanda atliko net 11 rezultatyvių perdavimų (daugiausiai šią savaitę) ir šioje statistinėje kategorijoje pakilo į 10-ą tarp visų laikų geriausių „kamuolių dalintojų“. Amerikietis 10-ąja vieta dalijasi su Maskvos CSKA gynėju iš Serbijos Milošu Teodosičiumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)