„Dovydas žino, kad treniruotėse ir gyvenime turi laikytis disciplinos. Kol jis to nedarys, tol mano komandoje nežais“, – trumpai savo sprendimą neleisti D. Rediko į aikštę paaiškino pats M. Šernius.

Primename, kad gruodį „Pieno žvaigždes“ papildęs krepšininkas kol kas komandos aprangą vilkėjo vienose rungtynėse: į Utenos „Juventus“ krepšį jis įmetė 9 taškus, atkovojo 4 kamuolius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

„Nevėžį“ Pasvalio atstovai šeštadienį pranoko ir be D. Rediko pagalbos. Namuose žaidę M. Šerniaus auklėtiniai laimėjo 85:61 (21:23, 20:15, 24:11, 20:13) ir aplenkė Ramūno Cvirkos treniruojamą ekipą turnyro lentelėje, nustumdama ją į aštuntą vietą.

Pirmąsias rungtynes „Pieno žvaigždėse“ sužaidė kitas naujokas – įžaidėjas Derrickas Low. Havajietis per 18 minučių pelnė 13 taškų (5/8 dvit., 1/1 trit.) ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)