Tiesa, sbnation.com nuomone, L. Ballas šiemet beveik neturi šansų būti pasirinktas tarp 60-ies naujokų.

Siekdamas padidinti savo galimybes sudominti NBA klubus LiAngelo gegužę turėtų dalyvauti „Pro Basketball Combine“ peržiūroje.

L. Ballas šiuo metu yra rezultatyviausias LKL krepšininkas. Jis per vieną mačą vidutiniškai renka po 15,7 taško.

„Stengiuosi būti vis geresnis kiekvieną kartą išėjęs į aikštelę. Noriu nuolat tobulėti ir manau, kad Lietuvoje man pavyksta tai daryti. Dabar esu geresnis nei prieš atvykstant į Lietuvą. Pats dabar einu savo keliu ir mėginu patekti į NBA. Tai dabar man rūpi labiausiai“, – sako savo karjera Prienuose patenkintas LiAngelo.

Niekam ne paslaptis, kad LaVaras po dvejų metų Los Andželo ekipoje nori matyti visus tris savo sūnus. Apie „Lakers“ svajoja ir LiAngelo, tačiau jis tikina galintis rungtyniauti bet kuriame klube.

„Man nesvarbu, kurioje komandoje žaisti. Asmeniškai, sutikčiau žaisti bet kuriame klube. Taip, svajonė yra patekti į „Lakers“ ir žaisti kartu su savo broliu, bet jei naujokų biržoje mane pasirinks kita ekipa, tai tikrai nebus problema“, – atskleidė amerikietis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)