Šiose rinkimuose Hjustono „Rockets“ klubo lietuvis Donatas Motiejūnas liko aštuntas. Vienas balsavimo dalyvis aukštaūgį iš Lietuvos įvardijo antroje vietoje, o keturi kauniečiui skyrė trečią vietą. 24-erių metų 213 cm ūgio D. Motiejūnas iš viso surinko 7 taškus.

Antras rinkimuose buvo „Golden State Warriors“ krepšininkas Draymondas Greenas (200), o trečias - Jutos „Jazz“ atstovas prancūzas Rudy Gobert'as (189), - informuoja BasketNews.lt.

Labiausiai patobulėjusių NBA krepšininkų sąrašas:

1. Jimmy Butler („Bulls“) - 535 taškai;
2. Draymond Green (GSW) - 200;
3. Rudy Gobert („Jazz“, Prancūzija) - 189;
4. Hassan Whiteside (Majamio „Heat“) - 88;
5. Klay Thompson (GSW) - 42;
6. Anthony Davis (Naujojo Orleano „Pelicans“) - 27;
7. Giannis Antetokounmpo (Milvokio „Bucks“, Graikija) - 22;
8. Donatas Motiejūnas („Rockets“, Lietuva) - 7.

Beje, D-Mo ketvirtadienio vakarą pasidalino vaizdo įrašu iš savo treniruotės. „Žingsnis po žingsnio. Lėtai ir užtikrintai“, – taip savo reabilitacijos po nugaros operacijos pradžią apibūdino jis.

Step by step. Slow and steady #Rockets Žingsnis po žingsnio. Lėtai ir užtikrintaiPosted by Donatas Motiejunas on 2015 m. gegužės 7 d.

D. Motiejūnas šį NBA sezoną vidutiniškai pelnė po 12 taškų, atkovodavo po 5,9 kamuolio ir atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo. Dėl nugaros operacijos D. Motiejūnui sezonas baigėsi balandžio pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)