„Skatiname augti ne tik didžiųjų miestų krepšinio klubus, bet ir sužibėti mažesnius. Juk tokie buvome ir mes – nuo plyno lauko investicijos Lietuvoje pamažu užkopėme ant gyvybės draudimo lyderių laiptelio“, – sako „Aviva Lietuva“ generalinė direktorė Asta Grabinskė.

Prienų–Birštono klubo istorijoje daug pasididžiavimo vertų įrašų – klubas du kartus iškovojo LKL bronzą, du kartus tapo Lietuvos krepšinio federacijos taurės laimėtojais. Praėjusiais metais komanda triumfavo Baltijos krepšinio lygoje, kurioje tapo čempionais.

„Esame dviejų mažų miestelių krepšinio komanda. Krepšinis mums, Prienų ir Birštono gyventojams, yra geriausias laisvalaikio praleidimo būdas, krepšinio aikštelė yra vieta, kur gimsta ir liejasi emocijos. Lietuvos krepšinio lygoje turime vieną iš mažiausių biudžetų, nepaisant to – komanda aikštelėje atiduoda visas jėgas ir visada kovoja dėl aukščiausių laimėjimų. Džiaugiamės, kad prie mūsų klubo rėmėjų prisijungė savo srityje lyderiaujanti įmonė. Klubui tai dar vienas žingsnis į priekį“, – teigia Prienų–Birštono klubo direktorius Adomas Kubilius.

Virginijaus Šeškaus vadovaujama „Vytauto“ komanda nepateko į FIBA Čempionų lygą, o LKL čempionate pralaimėjo visas tris pirmąsias rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)