Toronto komandos naujokas Jonas Valančiūnas dėl ankstesnės traumos pirmas pratybas praleido ir jas stebėjo iš šalies.

20-metis 213 cm ūgio lietuvis vėl sulaukė didžiausio žiniasklaidos atstovų dėmesio.

Mūsiškis vidurio puolėjas prisipažino nekantriai laukiąs dvikovos su oponentu iš Los Andželo „Lakers“ klubo Dwightu Howardu.

„Kodėl? Todėl, kad jis geriausias NBA lygos centras“, - žurnalistams paaiškino J. Valančiūnas.

Treniruotėje buvo ir „Raptors“ klubo prezidentas bei generalinis vadybininkas Bryanas Colangelo, kuris pabrėžė treniruočių stovyklų užsienyje privalumus ir paaiškino, ką suteiks Toronto komandai gausus būrys legionierių iš užsienio.

„Raptors“ sudėtyje šį sezoną yra du lietuviai J. Valančiūnas ir Linas Kleiza, italas Andrea Bargnani, ispanas Jose Calderonas bei kroatas Tomislavas Zubčičius.

Kol „Raptors“ krepšininkai dirbo treniruotėje, J. Valančiūnas su „Raptors“ klubo sporto vadovu Alexu McKechnie atliko individualius pratimus.

„Jaučiuosi prastai matydamas šiuos vaikinus bėgiojančius aikštėje – norėčiau bėgioti kartu su jais. Sunku pratybas stebėti iš šalies“. – J. Valančiūno žodžius cituoja portalas BasketNews.lt. - Turiu išmokti daugelį dalykų, todėl negaliu atlikti savo pratimų, kol jie treniruojasi. Turiu juos stebėti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)