Tik po pakartotinės J. Valančiūno apžiūros galutinai ir paaiškės, ar uteniškis praleis nors vienas NBA pirmenybių rungtynes.

„Raptors“ klubas žais tik penktadienį ir jų varžovais vėl bus „Bulls“ krepšininkai. NBA apžvalgininkai spėja, kad Toronto komandos vadovybė saugos savo svarbų naujoką ir norėtų, kad „jam nė plaukas nuo galvos nenukristų“.

Socialiniuose tinkluose skelbiama, kad J. Valančiūnas jaučiasi gerai, o vienintelis nepatogumas jam Čikagos O'Hare oro uoste buvo - apsauginis kaklo įtvaras.

J. Valančiūnas paskutinėmis rungtynių su „Bulls“ sekundėmis patyrė kaklo traumą ir buvo išvežtas į ligoninę. Jis, kovodamas dėl kamuolio, susidūrė su Rudy Gay, ir susiėmęs už kaklo paliko aikštę. Netrukus lietuviui buvo uždėtas kaklo įtvaras, o pats iš arenos ant neštuvų buvo išgabentas iš arenos.

„Jonas jaučiasi gerai ir visiems siunčia linkėjimus“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė „centro“ iš Lietuvos agentas Šarūnas Broga.

J. Valančiūnas prie „Raptors“ klubo pergalės Čikagoje (101:98), kuri kanadiečius Rytuose pakylėjo į dešimtą vietą, per 23 min. prisidėjo 8 taškais (2/3 dvitaškiai, 4/4 baudos), 3 atkovotais kamuoliais, 2 rezultatyviais perdavimais, 1 perimtu kamuoliu ir 1 blokuotu varžovo metimu. Lietuvis taip pat 2 kartus suklydo ir 5 sykius prasižengė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)