V. Romanovas penktadienį bandė kalbėtis dėl paramos finansinių problemų kamuojamam „Žalgiriui“ ir prašė Kauno vadovų skirti 10 mln. Lt.

Sulaukęs priekaištų, kad privatų klubą turi išlaikyti pats, V. Romanovas teigia perleidžiantis klubo valdymą kitiems „asmenims, su kuriais dirbo trejus metus“.

„Jie visi tu kozirį, kad „Žalgiris“ mano nuosava komanda. Ji nebus nuosava. Jeigu mes taip savivaldybei leisime, padarė statybinį verslą ir visos statybinės kompanijos formuoja politinę savivaldybę. Tai kam? Jeigu mes šitaip kentėsime... Tai ką. Aš atimu iš kitų verslą, bet prioritetas yra krepšinis“, - sako V. Romanovas.

Verslininkas paminėjo dvi pavardes – Vitoldo Masalskio ir Modesto Paulausko – kuriems esą bus perleistas klubo valdymas. Pasak V. Romanovo, perleidus klubo valdymą kitiems asmenims, valdininkai negalės priekaištauti, kad klubas – asmeninė verslininko nuosavybė.

„Kortą turi – verslininkas valdo. Dabar neturės iškrypėliai kortų, o jūs nenorite to girdėti“, - aiškino V. Romanovas.

Verslininkas penktadienį paliko posėdį dar jam nepasibaigus ir Kauno merui Andriui Kupčinskui pažėrė kritikos.

„Ką čia klausyti – jie padarė politinį šou. Ką jų klausyti? Meluoja, meluoja meras visur, o daro biznelį. Čia verslininkai sėdi, o ne politikai“, - piktinasi V. Romanovas.

Savo ruožtu A. Kupčinskas verslininką pavadino „aikštinga asmenybe“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (603)