„Kalbant apie Europos klubus, šie metai man yra arčiausiai širdies. Žaidžiu Lietuvoje, komandos draugai lietuviai, bendravimas yra tikrai kitoks nei užsienio komandose“, – sakė D. Songaila.

Europos čempionas ir olimpinių žaidynių bronzos medalio laimėtojas pasakojo apie karjeros laikotarpį NBA, įsimintiniausias rungtynes, mėgstamiausią laisvalaikio praleidimo vietą Vilniuje.

„Labiausiai į atmintį įstrigo triumfas Europos čempionate, taip pat ir Atėnų olimpiada, kai pusfinalio rungtynėse, deja, nusileidome Italijos rinktinei. Įsiminė ir pirmosios rungtynės NBA lygoje“, – kalbėjo D. Songaila.

Kaip ir visada, ekipos fanai socialiniame tinkle uždavė šmaikščių klausimų.

„Kaip padėti pasikviesti į pasimatymą E. Watson? Ko gero, jam reikės bandyti tartis su aktorės agentu, kurį gali surasti „Facebook“ tinkle“, – šypsodamas patarė vienas rezultatyviausių „Lietuvos ryto“ klubo žaidėjų.

„Karjeros pradžioje kramtoma guma padėjo susikoncentruoti rungtynėms ir nusiraminti, nuo bėgiojimo neišdžiūdavo burna. Kol tai tapo įpročiu“.

Geriausiais klausimais krepšininkas išrinko: „Ar teko lankytis bažnyčioje, kai gyvenai Sakramente?“ (Eima Junevičius) ir „Ar norėtum Marijampolės klube baigti savo karjerą?“ (Justinas Langvinis). Nugalėtojams atiteks po du bilietus į LKL rungtynes prieš Prienų „TonyBet“.