Sakartvelo žiniasklaida praneša, jog vienas komandos lyderių palieka Maskvą ir keliauja į Ispaniją, kur yra apsistojusi jo šeima.

Apie tai krepšininkas pranešė portalui „Commersant.ge“. Anot žiniasklaidos, Europos krepšinio žvaigždė sutartį nutraukė vienašališkai.

„Priėmiau šį sprendimą protestuodamas prieš Rusijos invaziją Ukrainoje“, – tvirtino krepšininkas, kurį cituoja kartvelų portalas.

206 cm puolėjas šiame sezone Eurolygoje pelno po 12,7 taško, atkovoja po 4,7 kamuolio, atlieka po 2,5 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 14,1 naudingumo balų.

30-metis krepšininkas 2020 metais buvo sudaręs trejų metų sutartį su CSKA su galimybe 2022 metais palikti klubą sulaukus patrauklaus NBA pasiūlymo.

CSKA gretoms atstovauja ir Marius Grigonis bei dar 7-i legionieriai: Gabrielis Lundbergas (Danija), Allerikas Freemanas, Willas Clyburnas (JAV), Kevinas Pangosas (Kanada), Danielis Hackettas (Italija), Johannesas Voigtmannas (Vokietija), Nikola Milutinovas (Serbija).



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)