„Nesu aš patenkintas šia situacija. Aš maniau, kad jis atvyks anksčiau ir bent žiūrės, ką mes darome, nes, be abejonės, mums reikės daug ką kartoti. Yra NBA klubai, kurie labai gražiai bendrauja su Europa ir siekia abipusės naudos. Juk ir mes ir jie nori, kad tas žaidėjas žaistų geriau. Yra ir labai arogantiški klubai, kurie nuperka bilietą paskutinę dieną. Tai jam juk dar bus adaptacija. Taigi aš manau, kad tai nėra teisingas sprendimas“, - antradienį teigė J. Kazlauskas.

Pagal galiojančius nuostatus, NBA klubas privalo žaidėją išleisti likus penkioms savaitės iki Europos čempionato pradžios. Tačiau tai padaryti galima ir anksčiau.

Tuo tarpu A. Sabonis trečiadienį teigė, kad padėties nedramatizuoja.

„Nieko aš čia nevertinu. Atvažiuos, dalyvaus, tuo labiau, kad dar ten kažkokią traumytę turi. Taip, kad čia... Aišku, norėjosi kuo anksčiau jį matyti ir kiekvienas treneris to nori, bet yra kaip yra ir nieko čia tragiško nėra. Klaipėdoje jau bus“, - teigė A. Sabonis.

LKF vadovas pats asmeniškai yra kalbėjęs su Toronto „Raptors“ klubo vadovais dėl J. Valančiūno atstovavimo Lietuvai. J. Kazlauskas leido suprasti, kad Kanados klubo vadovai elgiasi arogantiškai.

„Klausykite, nelysime čia į tuos. Išleidžia žmogų, žmogus atvažiuoja. Turėjo Vasaros lygą, sportavo, o ne kažkur ant pečiaus gulėjo. Viskas normalu“, - teigė A. Sabonis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)