Bet tais 2005 metais Izraelio čempionai nebuvo vadinami finalo ketverto favoritais. Tąkart visų žvilgsniai krypo į namuose žaidusią Maskvos CSKA ekipą. Tačiau pastaroji pusfinalyje 78:85 turėjo pripažinti Vitorijos „Tau Ceramica“, kurioje žaidė Arvydas Macijauskas, pranašumą.

„Maccabi“ krepšininkai kitame pusfinalyje 91:82 pranoko Atėnų „Panathinaikos“ vyrus ir į finalą žengė pakylėti – pagrindiniai konkurentai buvo eliminuoti, o Maskvoje juos palaikė apie 10 tūkstančių sirgalių.

„Geltonieji“ laimėjo 90:78, o Šarūnas Jasikveičius buvo pripažintas naudingiausiu žaidėju. Dabartinis „Žalgirio“ treneris tąkart pelnė 22 taškus, atkovojo 6 kamuolius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

„Tai tik patvirtino, kokia nereali tuos dvejus metus buvo „Maccabi“ komanda. Ji žaidė ne tik pergalingai, bet ir akiai gražų krepšinį. Manau, kad sirgaliai šią komandą prisimins dar labai ilgai“, – į smagią praeitį kalbėdamas su Eurolygos TV sugrįžo Š. Jasikevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)