41 metų Kogenas Kamahori, vienas iš „vienuolių-maratonininkų“ iš šventojo Hiei kalno, kertančio Japonijos Kioto ir Šigos prefektūras, tapo tryliktu vienuoliu, kuris nuo Antrojo pasaulinio karo pabaigos įveikė šį ištvermės testą. Vienuolis devynias dienas nieko nevalgė, negėrė, nesudėjo bluosto ir net neprigulė. Per šį laiką jis taip pat privalėjo kartoti sutras 100 tūkstančių kartų.

Vien jau skaičiuoti tokiomis sąlygomis atrodo tarsi aukščiau žmogaus galimybių ribų.
Pagal budistų religinius įsitikinimus, devynias dienas trukusių kančių įveikimas pavertė Kogeną Kamahori Acalos inkarnacija. Acala yra galingas karys, „išminties karalius“, kuris saugo tikinčiuosius, kartais pasitelkdamas degantį kardą.

Vis dėlto, vienuoliui prireiks dar poros metų, kol įveiks visą „vienuolio-maratonininko“ ritualą. Jis taip pat buvo atrinktas dalyvauti „sennichi kaihogyo“, arba „tūkstančio dienų iššūkyje“, kuris yra vienas negailestingiausių dvasinių iššūkių pasaulyje. Per tūkstantį dienų (ne iš eilės) vienuoliai privalo įveikti atstumą, kuris atitinka Žemės perimetrą (virš 40 tūkstančių kilometrų), pakeliui aplankant daugiau kaip pustrečio šimto šventų vietų.
Budistai apsipila šaltu vandeniu.

Kogenas Kamahori pradėjo eiti 2011 metais ir jo sąskaitoje yra jau 700 dienų, paskui sekė devynių dienų pasninkas. Dabar jis toliau tęs ėjimą ir tikimasi, kad jį užbaigs 2017 metų rudenį.