Kokybiški straipsniai, naujausios įrangos ir lauko drabužių apžvalgos, įspūdžiai iš žygių, stovyklų, žūklių ar savarankiškų kelionių, patarimai kaip išgyventi gamtoje, geriausi parkų maršrutai, iššūkiai ir nuotykiai – visa tai skaitytojai ras atsinaujinusiame kanale „Kablys“.

Kanalą sudarys jau pamėgtos ir naujos rubrikos: „Žvejyba“, „Patarimai“, „Daiktai“, „Apranga“, „Aktyvūs“ ir „Naujienos“.

„Žvejybos“ skiltyje kanalo skaitytojai ras visas su mėgėjiška žvejyba susijusias naujienas ir patarimus. Joje taip pat atsidurs visas kanalo iki šiol kauptas archyvas žvejybos tema.

„Patarimų“ rubrikoje bus galima rasti praktinių pasiūlymų, kaip įsirengti stovyklavietę, išgyventi gamtoje, pasiruošti žygiui ar susiplanuoti kelionę pačiam. Ši skiltis skirta visiems, kurie norėtų patobulinti savo įgūdžius ir įgyti naujų žinių.

„Daiktų“ rubrikoje skaitytojai ras naujausios įrangos, susijusios su laisvalaikiu gamtoje, apžvalgas – išmanieji laikrodžiai, sonarai, sporto įranga ir kiti svarbūs atributai jūsų kokybiškam laisvalaikiui.

Skiltyje „Apranga“ – nuolat atnaujinamos lauko drabužių, avalynės ir aksesuarų apžvalgos. Joje ieškosime atsakymų į klausimus, kaip tinkamai išsirinkti lauko aprangą, kuo skiriasi įvairios šiuolaikinių audinių rūšys ir kaip prižiūrėti lauko drabužius, kad jie kuo ilgiau išlaikytų savo savybes.

„Aktyvūs“ rubrika skirta visiems, mieliau leidžiantiems laisvą laiką gryname ore nei namie. Kad ir koks būtų jūsų laisvalaikis – bėgiojimas parke, žygiai, vandens sportas, ekstremalus sportas, šiaurietiškas ėjimas, jodinėjimas ar augintinio vedžiojimas parke – rubrikoje „Aktyvūs“ rasite jums įdomios ir naudingos informacijos.

„Naujienų“ skiltį, kaip ir sufleruoja jos pavadinimas, užpildys laisvalaikio gamtoje naujienos – artimiausi renginiai, rekordai, įdomybės, nauji maršrutai, parkai, pažintiniai takai ir dar daugiau kasdien atnaujinamų žinučių svarbiausiomis „outdoor“ temomis.