Ir nors aprangos kodas priklauso nuo kiekvieno renginio tematikos ir susitarimo, yra kelios taisyklės, kurios tinka visiems atvejams. Štai drabužiai ir avalynė, kurie niekada netiks darbovietės vakarėlyje, rašoma purewow.com.

1. Per trumpi drabužiai. Nebent su labai tankiomis pėdkelnėmis. Ir nebent jei labai pasitikite savimi.

2. Arba pernelyg aptempti. Būsite dėkingi už šį patarimą po dešimto užkandžių padėklo, keliaujančio ratu.

3. Su per didele iškirpte. Tai Kalėdų vakarėlis, o ne striptizo pasirodymas.

4. Žvangantys, iš tolo girdimi papuošalai. Jei jūsų apyrankių žvangėjimas nustelbia muziką – ko gero, tai jau per daug.

5. Raudonai žalias derinys. Nebent taip apsirengsite su ironija – bet tokiu atveju pasistenkite, kad tai būtų akivaizdu.

6. Ne to sezono drabužiai. Į darbo vakarėlį tikrai nerekomenduojama ateiti apsirengus vasarinę suknelę.

7. Drabužiai iš zomšos ir šilko. Du žodžiai: šampanas žudo.

8. Tie patys drabužiai, su kuriais vaikštote kasdien. Be abejo, prieš šventes nelengva skirti pinigų naujiems apdarams, bet tai nereiškia, kad į vakarėlį galima ateiti su kasdienėmis kelnėmis ir megztiniu. Galima per daug neišlaidauti – paprasta juoda suknelė, ryškūs lūpų dažai ir įdomūs auskarai visada tinkamas pasirinkimas.

9. Batai, su kuriais nepaeinate. Nes kaip, dėl dievo meilės, visą vakarą vaikščiosite ir šoksite?

10. Drabužiai ir batai, su kuriais neįmanoma šokti. Nesate tikri, ar su jūsų numatyta apranga įmanoma šokti? Išbandykite – apsirenkite išsirinktus drabužius ir išmėginkite įvairiausius, net ir beprotiškus judesius. Niekada negali žinoti, kada didžėjus visus nustebins itin trankiu ir energingu kūriniu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)