Produktai:

450 gramų šparaginių pupelių,
2 šaukštai aliejaus,
1 ropinis svogūnas (smulkiai supjaustykite),
1 šaukštelis tarkuoto imbiero,
3/4 šaukštelio garstyčių,
1 šaukštelis kumino,
1 šaukštelis kario miltelių,
1 šaukštelis ciberžolės,
1 aitrioji paprika,
1 skardinė kokoso pieno.

Kaip gaminti:

1. Išimkite iš paprikos sėkleles. Jei nemėgstate aštriai, panaudokite tik pusę ankšties.

2. Pupelės 3 – 5 minutes apvirkite pasūdytame vandenyje. Pavirę 2 minutes, suberkite ciberžolę. Nukoškite pupeles ir sudėkite ant ledo, kad neprarastų spalvos ir neišsausėtų.

3. Įkaitinkite keptuvėje aliejų, jame 6 – 8 minutes pakepinkite svogūnus. Suberkite kuminų ir garstyčių sėklas, imbierą, karį, čilį. Pamaišykite, kad pasklistų prieskonių aromatas.

4. Supilkite kokoso pieną ir 10 minučių pakaitinkite. Skystis turi nugaruoti, o pupelės pasidaryti gelsvos.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)